ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΠΟΜΕΛΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ "Α & Ω" ΚΙΒΩΤΟΣ - ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ


ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠροϊόνΠοσότηταΤιμή
Αλόη Βέρα1 Lt.20,00€
Αλόη Βέρα500 ml.11,00€
Χαρουπόμελο250 ml.6,50€
Κρέμα βαλσάμικο με χαρουπόμελο250 ml.3,50€
Κρητικό πετιμέζι250 ml.3,50€
Βαλσάμικο ξύδι με χαρουπόμελο250 ml.6,50€
1) ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ Φ.Π.Α.
2) ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
3) ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ (B2B), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΣ: Sales - Exports: sales@CretanAloeVera.eu , ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!


Επειδή αναγνωρίζουμε τους δύσκολους καιρούς που οφείλονται στην επικρατούσα οικονομική κρίση σε όλη την Ελλάδα, για αυτό το λόγο, με απόφαση και πρωτοβουλία της « Α & Ω ΚΙΒΩΤΟΣ », αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του έτους, τα Υποκαταστήματα μας προχωρούν σε γενναίες προσφορές με πακέτα προϊόντων σε ελκυστική τιμή.

Επιπλέον, συμμετέχουμε τακτικά σε εκθέσεις τροφίμων και ποτών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όπου στα περίπτερα μας θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και να τα αποκτήσετε σε χαμηλότερες τιμές.

Όλοι οι πελάτες μας ενημερώνονται με γραπτά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις προσφορές μας και για τις εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των εκθέσεων στις οποίες συμμετέχουμε τακτικά.

Επικοινωνήστε κι εσείς με το Υποκατάστημα της περιοχής σας καταχωρώντας τα στοιχεία σας μαζί με το e-mail σας και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι !